ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΡΔΕΥΣΗΣ

Το νερό αποδεκτής ποιότητας είναι πόρος σε ανεπάρκεια. Με τις γνώσεις και την εμπειρία μας επιλέγουμε το βέλτιστο σύστημα άρδευσης και καταφέρνουμε να έχουμε πράσινο υψηλού επιπέδου χωρίς σπατάλη νερού.

Παράλληλα υπάρχει η δυνατότητα αξιοποίησης του γκρίζου νερού (νερό από νιπτήρες, ντουζιέρες κ.λ.π ελεύθερο λημμάτων) καθώς και νερού από βιολογικούς καθαρισμούς με την χρήση υπογείων συστημάτων άρδευσης ώστε να ελαχιστοποιείται η κατανάλωση νερού καλής ποιότητας.

1. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΡΔΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΜΕ ΕΚΤΟΞΕΥΤΗΡΕΣ

Η άρδευση με εκτοξευτήρες (pop-up) είναι ο κλασσικός και αξιόπιστος τρόπος άρδευσης για τον χλοοτάπητα. Με την επιλογή των κατάλληλων υλικών και την τεχνογνωσία που εφαρμόζεται εγγυώνται την σωστή λειτουργία του αρδευτικού δικτύου για έναν χλοοτάπητα “ζωντανό” και λειτουργικό.

2. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΠΕΡΓΕΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΡΔΕΥΣΗΣ

Η άρδευση με υπέργειους σταλακτηφόρους σωλήνες είναι ο κλασσικός και οικονομικός τρόπος άρδευσης για θάμνους και δένδρα.

3. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΠΟΓΕΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΤΑΓΔΗΝ ΑΡΔΕΥΣΗΣ

Με την χρήση υπογείου συστήματος άρδευσης μπορούμε:

  • να αρδεύουμε οποιαδήποτε ώρα της μέρας χωρίς να προκαλούμε προβλήματα ακόμη και σε χώρους με χλοοτάπητα που έχουν ιδιαίτερη κυκλοφορία από ανθρώπους και
  • να αποφύγουμε τους επίγειους σωλήνες άρδευσης αναβαθμίζοντας αισθητικά τον κήπο.

4. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΙΣΘΗΤΗΡΩΝ ΑΡΔΕΥΣΗΣ

Με την χρήση αισθητήρων τελευταίας γενιάς επιτυγχάνεται η άρδευση των φυτών με την ιδανική ποσότητα νερού με αποτέλεσμα σημαντική οικονομία στο νερό, καλύτερη ανάπτυξη των φυτών καθώς και λιγότερο κόστος συντήρησης λόγω αποφυγής ασθενειών που σχετίζονται με την έλλειψη ή την περίσσεια υγρασίας.

5. ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΡΔΕΥΣΗΣ

Υπάρχει επίσης η δυνατότητα διαχείρισης της άρδευσης μέσω υπολογιστή, τάμπλετ ή κινητού τηλεφώνου χωρίς να είναι αναγκαία η παρουσία του ιδιοκτήτη ή του συντηρητή στον υπό άρδευση χώρο ώστε να έχουμε τελικά εξοικονόμηση χρόνου αλλά και χρημάτων.

ΜΕΛΕΤΗ

  • Ανάλυση δεδομένων – κριτήρια επιλογής για επίγειο ή υπόγειο σύστημα άρδευσης φυτών – χλοοτάπητα
  • Σχέδιο αρδευτικού δικτύου
  • Τεχνική έκθεση προδιαγραφών υλικών, εργασιών και κόστους αυτών

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

  • Εγκατάσταση επίγειου συστήματος άρδευσης με σταγόνες
  • Εγκατάσταση υπόγειου συστήματος άρδευσης με σταγόνες για φυτά και χλοοτάπητα
  • Εγκατάσταση συστημάτων εξοικονόμησης νερού
  • Εγκατάσταση και ρύθμιση κεντρικών συστημάτων απομακρυσμένης διαχείρισης άρδευσης με χρήση Υ/Π